A landscape image
A landscape image

PALVELUT

Ekomo Hair on puhtaan ilman "hybridikampaamo" ja löydät meiltä tuoksuttomat synteettiset palvelut, sekä täysin luonnolliset ekokampaajien palvelut. Tuoksumaailmamme on hajusteeton tai luonnon raaka-aineista koostuva. Palvelumme sopivat myös hajusteherkille ja toivommekin, että tulet kampaamoon ilman tuoksua.

Kasvivärjäys

Kasvivärjäyksen pääraaka-aineina toimivat henna, indigo ja cassia. Markkinoilla on myös paljon valmiita kasvivärisekoituksia, joiden seassa on erilaisia sävyttäviä sekä hoitavia yrttejä. 100% luonnollisista kasviväreistä pystytään sekoittamaan monipuolisia ja upeita sävyjä hiuksillesi. Kasviväreillä pystytään peittämään harmaitakin hiuksia, mutta värjäystulos on hieman luonnollisempi. Kasvivärit ovat kestäviä pigmentiltään ja niiden värjäystulos on kauniin vivahteikas.

Savivaalennus

Savivaalennus koostuu kolmesta eri raaka-aineesta, jotka ovat savi, sooda ja vetyperoksidi. Savivaalennus on hellävaraisempi vaalennusmuoto ja jättää hiuksillesi luonnollisemman tyvikasvun sekä pehmeämmän vaalennustuloksen. Ekologinen savivaalennus sopii parhaiten vaaleanruskeaan tai valmiiksi vaaleahkoon pohjaan, sillä sen vaalennusteho on noin 1-3 astetta. Savivaalennus on käytännössä tuoksuton ja sopii myös hajusteherkille sekä usein herkkäihoisille.

Luonnonhoidot

Luonnonhoidot koostuvat muun muassa savesta, turpeesta, öljyistä, merilevästä ja erilaisista yrteistä. Luonnonhoidot ovat hyvin perinteikäs hoitomuoto historiassamme ja niillä on lukuisia hoitavia vaikutuksia. Räätälöimme aina yksilöllisesti hiuspohjaasi sekä latvojasi huomioivan luonnonhoito kokonaisuuden.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rauhoittava ja rentouttava käsittely koko keholle ja mielelle. Hieronta vahvistaa hartiaseudun ja hiuspohjan verenkiertoa, lisää hiustenkasvua sekä tuo hiuksiin volyymia ja kiiltoa. Suositellaan kaikille, jotka haluavat vähentää stressiä ja jännitystiloja pään sekä niskan alueella ja niille, jotka haluavat vain hemmotella itseään ja rentoutua. Intialaisen päähieronnan voi myös yhdistää minkä tahansa luonnonmukaisen käsittelyn kanssa. Käsittely tehostuu hieronnan ansiosta ja siitä muodostuu kokonaisvaltaisempi hoito koko sielulle. Hoito tehdään istuma-asennossa. Hieronnassa käytetään hiuspohjaa hoitavaa kasviöljyä ja eteerisiä öljyjä. Aikaa kannattaa varata noin tunti, hiukset pestään ja kuivataan hoidon jälkeen. Käsittelyn jälkeen on tärkeää levätä sekä juoda runsaasti vettä. Varaa hetki ylimääräistä aikaa ja voit nauttia kampaamossa kupin yrttiteetä, lasillisen makuvettä tai smoothieta.

Energialeikkaus

Kokonaisvaltainen ja tekninen leikkauskäsittely, jonka tavoitteena on edistää energian virtausta hiuksissa ja kehossa. Energialeikkaus alkaa rentouttavalla päähieronnalla, jossa käytetään kasviöljyä ja aisteja hemmottelevia eteerisiä öljyjä. Hieronta stimuloi verenkiertoa ja käynnistää puhdistavan prosessin kehossa. Leikkaus suositellaan tehtäväksi hiljaisuudessa, jotta prosessi olisi enemmän meditatiivinen ja syvällinen. Hiuksia ei föönata lopuksi vaan ne kuivuvat käsittelyn aikana. Leikkauksen tarkoitus on luoda helposti hoidettavat hiukset, ne tuntuvat paksummilta ja ilmavammilta, hiusten luonnollinen taipuisuus ja kiharuus pääsee kauniisti esiin. Käsittely voidaan tehdä erillisenä palveluna, sen voi yhdistää hoitojen tai kasvivärin kanssa. Kaikille hiuslaaduille energialeikkaus ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Jos sinulla on esim. lasimaiset tai ohuet hiukset, voi perinteinen hiustenleikkaus sopia silloin paremmin. Päähieronnan voi aina varata halutessaan leikkauksen yhteyteen. Voit aina ottaa yhteyttä jos epäröit energialeikkauksen sopivuutta hiuksillesi. Me ohjeistamme mielellämme.

Värianalyysi

Oletko heleä, lämmin kevät, viileä, eteerinen kesä, lämmin, maanläheisen värikylläinen syksy vai viileitä, vahvoja värejä tarvitseva talvi? Beauty Colors -värikonsultaatiossa etsitään värianalyysin avulla ihonsävyysi parhaiten sopiva värimaailma.

Värikonsultaatiossa saat kokonaisvaltaisesti vinkkejä niin vaatteiden, asusteiden, hiusten, meikkien kuin korujenkin väreihin ja sävyihin. BC-värianalyysissä käydään läpi myös oman vuodenajan tyyliin liittyviä asioita. Oikeat värit ja sävyt saavat sinut hehkumaan luonnollisesti ja näyttämään hyvinvoivalta. 

Värianalyysistä saat mukaasi oman värikarttasi, jonka kanssa vaatekaupoissa on jatkossa helppo suunnistaa, saat varmuutta vaatehankintoihin ja vältät virheostoja. Värien yhteensovittaminen on helppoa oman värimaailman sisällä. BC-analyysi onkin elämänmittainen ja kokonaisvaltainen panostus itseen. 

Värianalyysi kestää 1,5 - 2 tuntia. Värianalyysiin tullaan ilman meikkiä (ripsiväriä voi olla), ja puseron on hyvä olla sellainen, jossa ei ole huppua eikä korkeaa kaulusta. 

Värianalyysiin voi tulla myös yhdessä ystävän kanssa, koska värimatkaa on mukava jatkaa yhdessä yhteisen värianalyysikokemuksen jälkeen. Värianalyysi on myös loistava lahjaidea.